Schilderij van je huisdier

betaalbaar schilderij huisdier laten maken
Mila

Een betaalbaar schilderij van je huisdier laten maken? Een hand geschilderd portret kan enorm duur uitpakken. Er gaan vele uren zitten in een levensecht portret tot in detail. Het is ook nog vakwerk.

Maar een echt schilderij wil ik voor iedereen tot de mogelijkheden laten behoren, want dat straalt veel meer uit dan een foto en is uniek. Tegenwoordig wordt bijna alles op de computer gemaakt, dus ook levensgrote foto’s afgedrukt op canvas.

Ik hou het liever bij origineel handwerk. Tekenen en schilderen doe ik al bijna mijn leven lang. Soms verschijnt er jarenlang geen schilderij, tekening of illustratie, maar dan gaat er een geliefd hondje dood en weet ik weer hoe leuk ik tekenen en schilderen vind:

Mila.

En ik heb géén herkenbare eigen stijl.

Het liefst ben ik simpel aan het natekenen en naschilderen. Het weergeven van de werkelijkheid op een realistische manier. Niet uniek maar wel goed gekopieerd. Van wekenlang prutsen, precies tot in het aller- allerkleinste detail, tot eenvoudiger en sneller, maar nog steeds treffend gelijkend. Kijk maar naar enkele voorbeelden.

Wil je een huisdierportret laten maken, dus een echt schilderij van je huisdier in plaats van een afgedrukte foto, maar wel nog net betaalbaar? Dat kan hier. Neem contact met me op want alles is mogelijk.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial