Iets tekenen

iets tekenen
Keutel

Die blik van een kind wanneer hij het hondje van zijn oma levensgroot voor zich ziet op het schoolbord, wanneer hij op zijn verjaardag de klas in komt. Geweldig. En andere kinderen die binnen komen en dan zeggen:

Juf maar dat is toch het hondje van de oma van die en die?

Iets tekenen? Voor jou?

Tekening of illustratie laten maken voor op een geboortekaartje, rouwkaart of trouwkaart? Zoek je bijvoorbeeld een uniek geboortekaartje met een tekening van je kind erop? Of een originele tekening voor op je trouwkaart? Bijvoorbeeld een mooie tekening van de parkietjes van je oma voor op de rouwkaart?

Illustratie laten maken?

Wil je eenvoudige maar waarheidsgetrouwe illustraties bij je boek? Of iets anders met een unieke tekening erop of illustratie erbij?

Alles is mogelijk. Neem contact met me op want vragen kost niets. Kijk hier voor enkele voorbeelden van tekening en illustratie.

Origineel handwerk.

Tegenwoordig wordt bijna alles op de computer gemaakt. Ik hou het liever bij origineel handwerk. Gewoon een potlood en papier. Tekenen en schilderen doe ik al bijna mijn leven lang.

En ik heb géén herkenbare eigen stijl.

Treffend gelijkend.

Het liefst ben ik simpel aan het natekenen en naschilderen. Het weergeven van de werkelijkheid op een realistische manier. Niet uniek in eigen stijl maar wel goed gekopieerd: dat is mijn stijl. Van wekenlang prutsen, precies tot in het aller- allerkleinste detail, tot eenvoudiger en sneller, maar nog steeds treffend gelijkend.

Ik heb oneindig veel tekeningen gemaakt waar ik geen foto’s van heb. Tekeningen op de afscheidsboekjes toen mijn opa en oma waren overleden. Tekeningen voor kinderen omdat ze daarom vroegen.

Tekenen op een groot schoolbord is het leukst.

Ontzettend veel tekeningen op het schoolbord, die na een paar dagen weer werden uitgeveegd. Soms vond ik die eerlijk gezegd zelf zo prachtig dat het pijn deed om ze weg te vegen, maar ja, dan was de volgende jarige alweer aan de beurt. En het heeft ook iets speciaals; zo’n tijdelijk kunstwerk.

Wat wil je?

Als je een goed gelijkende tekening zoekt van iets of iemand en je hebt een goede foto of een duidelijk voorbeeld, ben je bij mij aan het juiste adres.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial